در راستای گسترش فرهنگ نظارت مردمی و ترویج ارزشهای دینی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان از راهاندازی شورای امر به معروف در ۱۶۰ مسجد این استان خبر داد. این شوراها با محوریت امامان جماعت و هیئتهای امنا فعالیت خود را آغاز کردهاند و هدف آنها تقویت ارتباط میان مردم، مساجد و نهادهای حاکمیتی عنوان شده است.
محمدمهدی صدیقی، دبیر ستاد امر به معروف گیلان، در نشست خبری روز شنبه ۷ تیر، با اشاره به نقش محوری امام حسین (ع) در احیای این فریضه الهی، تأکید کرد: قیام عاشورا بر پایه امر به معروف و نهی از منکر شکل گرفت و امروز نیز این آموزهها میتوانند راهگشای جامعه در مسیر بیداری و عدالت باشند.
وی با بیان اینکه اقامه نماز، پرداخت زکات و اجرای امر به معروف از ارکان اصلی نظام اسلامی است، افزود: اگر خواهان جامعهای سالم، امن و انسانی هستیم، باید این واجب الهی را در همه سطوح اجتماعی احیا کنیم.
صدیقی همچنین از فعالسازی شورای امر به معروف در ۹۰ دستگاه اجرایی استان خبر داد و گفت: تاکنون بیش از ۳۰۰ شورای تخصصی در مساجد، محلات، اصناف و اتحادیهها تشکیل شدهاند که به عنوان پل ارتباطی میان مردم و نهادهای مسئول عمل میکنند.

وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه اخیر میان ایران و رژیم صهیونیستی، آن را نماد وحدت ملی و ایستادگی ملت ایران دانست و افزود: تشییع میلیونی شهدای این جنگ در تهران، نشاندهنده همبستگی مردم با آرمانهای انقلاب و رهبری است.
دبیر ستاد امر به معروف گیلان همچنین از ثبت ۹۷ گزارش مردمی در سامانه «صور» و پاسخگویی به ۲۱ مورد از آنها خبر داد و گفت: بانک اطلاعاتی نخبگان و فعالان این حوزه نیز برای بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی در حال تکمیل است.
وی در پایان با تأکید بر نقش رسانهها در آگاهیبخشی و تقویت وحدت اجتماعی، خواستار تبیین دستاوردهای فرهنگی و اجتماعی این حرکت شد و افزود: شوراهای امر به معروف در دستگاهها وظیفه نظارت بر عملکرد سازمانی و میزان رضایتمندی مردم را بر عهده دارند.