استاندار گیلان از تعیین ۱۵ نقطه در سطح استان برای اجرای پروژههای بلندمرتبهسازی خبر داد؛ اقدامی که با هدف جلوگیری از پراکندگی ساختوسازها و تکرار تجربه نامطلوب ویلاسازی بیضابطه در مازندران صورت گرفته است.
به گزارش ایسنا، هادی حقشناس چهارشنبه در جلسه بررسی طرحهای کمیته امداد، ضمن تأکید بر ضرورت همافزایی بین دستگاههای اجرایی در حوزه تأمین مسکن، اظهار کرد: هماهنگی و اجرای مصوبات با رویکرد حمایت از اقشار کمدرآمد، مسیر دستیابی به اهداف توسعهای را کوتاهتر میکند.
وی با اشاره به اینکه گیلان در مقایسه با بسیاری از استانهای جنوبی با محدودیت زمین مواجه نیست، افزود: ظرفیت مناسبی برای ساخت مسکن ملی، مسکن جوانان و پروژههای حمایتی در اختیار داریم. آمادگی داریم اراضی واقع در محدودههای طبیعی یا روستاهای تحت مالکیت منابع طبیعی، بنیاد مسکن یا مردم را در جهت ایجاد ساختوساز هدفمند واگذار کنیم.

استاندار گیلان در ادامه به کاهش نرخ رشد جمعیت استان اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته ثبت ۱۹ هزار و ۴۰۰ مورد فوت در مقابل ۱۷ هزار تولد، بیانگر رشد منفی جمعیت بوده است. اما شرایط مطلوب اقلیمی، منابع آبی غنی و امنیت زیستی، میتواند گیلان را به مقصدی برای مهاجرت تبدیل کند.
حقشناس بارندگی سالانه استان را ۱۰۲۴ میلیمتر اعلام کرد که هفت برابر میانگین کشوری است و همین ویژگی، گیلان را به تنها استان فاقد تنش آبی تبدیل کرده است؛ شرایطی که ظرفیت مناسبی برای توسعه سکونتپذیری و اجرای پروژههای عمرانی فراهم میکند.
وی همچنین اعلام کرد نقاطی نظیر سنگر، کوچصفهان، رودبار و دیگر مناطق مستعد استان برای احداث واحدهای مسکونی حمایتی در نظر گرفته شدهاند و برای این طرحها، مانعی از سوی نهادهای محیط زیست وجود ندارد.
در این جلسه، محمد امید، مدیرعامل مجتمع اقتصادی کمیته امداد امام خمینی (ره)، با تأکید بر اینکه تمام سود حاصل از سرمایهگذاریها در میان مددجویان همان استان هزینه خواهد شد، گفت: هدف اصلی، توسعه عدالتمحور و محرومیتزدایی است و با مدیریت مؤثر، فرصت توسعه در گیلان بیش از هر زمان دیگری فراهم شده است.
اخبار گیلان در مجله خبری دیارگیل